Saturday, October 6, 2012

SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?





Nampaknye dah ramai JOIN Segmen ni bukan ? Apik tak boleh ketinggalan  niey ....
Ok Apik akan Jawab soalanx2 Kak Lyssa Yang Comel Montel Ni ...


Kenapa Aku Berblog ?


Hurmm ,, Apik berblog sbb dari Adik apik iaitu Aina Sofea , Ala apik tahu la adik apik lagi comel design blog dari apik ni, Ermm ape lagi ehh ? adeh, tak ingat pulak .. huhu, tuh je la ~ 

Macam Mana Aku Boleh Terjebak Dalam Dunia Blogging ?

Hurmm ,, Nak tahu kenapa apik terjebak dalam dunia blogging ? Haa, Ini semua angkara Cik Aina Sofea Jugak.. Tak tahu la kenapa rasa nak berblogging hanya kerana Adik apik berblog jugak terus apik terasa nak buat , ala mesti sbb ayatx2 lawak dia kat blog tuh kott ^^v hehe~

Apa Tujuan Utama/Asal Aku Berblogging ??


Tujuan asal/utama apik adalah untuk menghilangkan kebosanan yang amat bosan bosan bosan sekali ^^v adeh, lagi satu , apik nk berblogging untuk menceritakan pengalaman apik di mana jua berada hehe. Kalau mak apik baca entry ni mesti terkojot! 


Apa Yang Menarik Dengan Blog Aku ??


Tak tahu la , Adik apik cakap tiada apa  yang menarik dengan blog apik ? hermm biar je la.. kalau nak tahu apik rasa dengan freebies apik kott ! adehh bukan eh ? abis tuh apa eh ? hurmm... Ha, Tentang postx2 yang bercuti kemanax2 dan di sekolah tuh kott! Hurmm ... Nak tahu penjelasan yang paling tepat hanya di Komen Entryx2 di blog apik aje! 

Siapa Sumber Inspirasi/Idola Dalam Dunia Blog Aku ?

Erm.. Ni mcm soalan dri adik apik pulakk , adess ramai yang tanya About ni senang dikatakan , Pasal ni.. Ala sneang je nak jawab Soalan ni :
Yeah itu je soalan lyssa minta ? eleh senang je nak jawabnye , semudah 1,2,3 jerr ~ ^^v

Wow sakit mate ke ? ehem ehem .,, takpe takpe main je la permainan video online kejap .. mesti
selesa nantikan ? ~ hehe

Maaf Kerana Mengguna Perkataan " Aku "


 

25 comments:

Aina Sofea said...

Amboi , tiru ayat nampak ! Haha .. XD

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Mimie said...

dr segmen lyssa =)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...follow sini..no.90..
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

nice blog.dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Selamat Petang!!
Miss z singgah sini :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
Hepi blogging .


http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan Tanah maria dtg melawat ni..mari singgah ke blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Terima Kasih..

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fatin Amira Mazlan said...

You have such a nice blog. I've read this awesome post ( seriously!) and i dah follow sekali

http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

Mama Adam said...

hi,

dr segmen lyssa

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

#95

Anisa Anuar said...

datang sini yea

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

Ukhti Azza said...

jejak post dari segmen yg sama :))

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

9n0L4 said...

datang terjah dari segmen yg sama. follow sini. 98. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Budu Bilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

hi singgah follow awak, dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme..
done follow u ^^
vsit my blog key... ^^
kalau sudi follow la skli ek hehe

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.